mogelijkheden

Naast onze basis concepten denken wij graag mee voor een programma op maat, u kunt bijvoorbeeld het programma uitbreiden met andere tonpraters, een andere invulling of maatwerk voor uw bedrijf of evenement. we zorgen hoe dan ook voor een avond HARDgelach!

DE HORECA

Voor de horeca is de show goed te combineren met bijvoorbeeld een diner. Na iedere gang verzorgen wij een optreden. 

Indien er geen eten bij is houden we tussen iedere act een pauze zodat de ober kan zorgen dat de glazen weer gevuld worden. Goed voor de UW omzet!

Naast ons vaste trio kunt u het programma ook uitbreiden met 1 of 2 extra tonpraters welke ook voor een speciaal coronatarief aansluiten.

Onze tarieven zijn gebaseerd op het aantal personen. Vanaf 40 personen is het al interessant om ons te boeken.

Carnavalsverenigingen 

Helaas zal er komend seizoen geen carnaval zijn zoals we dat graag zouden willen. Veel verenigingen besluiten dan ook om niets te doen. Echter een avond lachen gecombineerd met de regels rondom het Coronavisus is heel goed mogelijk. 

Er zijn diverse manieren om hier een leuke invulling aan te geven. Je zou samen kunnen werken met zusterverenigingen in de gemeente en zo verschillende zalen te vullen en ons tonpraters een rondje laten rijden.

Omdat carnavalsverenigingen altijd goed zijn voor ons, zijn wij dat nu voor hen. Dit door komend seizoen een speciaal tarief aan te bieden waardoor ook de verenigingskas gespekt kan worden.

Theatershow

Onze act komt prima tot zijn recht op de planken van het theater. De act duurt dan ongeveer 1.45 uur en zal aaneengesloten gespeeld worden. Naast de drie tonpraatacts zal de presentatie een act zijn die de avond aan elkaar verbind.

In het theater geven we de presentatie een extra dementie en zal het publiek van begin tot eind geboeid blijven.

Net als bij het horecaconcept zijn de tarieven voor het theater aangepast om het aantal stoelen dat kan worden verkocht.


Download hier de folder incl. prijzen